Einar Stenvold Wik
Når man overtar etter en lege som nærmest er genierklært som Einar Skjegstad, skulle man ønske at han hadde lært noe i overgangen.
Er ikke særlig tillitsvekkende når han ikke har satt seg inn i noe om pasienten før time, og da også velger å overkjøre det "gamlelegen" har gjort som virkelig kjenner pasienten.
Bortskjemt med Einar Skjegstad; utvilsomt, men forventet adskillig mer av hans arvtager.
Antagelig ledig plass hos en av de andre legene.
Etter å ha hatt verdens beste lege , Einar Skjegstad i nærmere 30 år, så er jeg vel bortskjemt. Han driver og trapper ned, og denne legen skal overta. Mitt første møte med Wik ble dessverre ikke særlig tillitvekkende. Det startet med at han var mere enn en time forsinket pga.data problemer. Det beklaget han. Han hilste ikke på meg i det hele tatt. Så slengte han seg i stolen sin og hørte litt på meg. Så sa han kort og kontant at ditt problem gjør vi ikke noe med lenger. Det eneste som hjelper er sånn og sånn behandling. ( stikk i strid med det som står på norske helsesider på internett. NHI bl.a.)
Han virket kort og godt arrogant,lite interessert, ( satt til og med og gjespet ). Det var også flere korte spørsmål fra meg , som fikk like kontante svar.
Jeg hadde denne legen da han var vikar ved et annet legekontor. Han var for meg en god lege. Han lytta til det jeg hadde å si, vurderte det og fortalte så om han var helt/delvis/ikke uenig, og hva som burde gjøres. Kunne godt vært fastlege for meg, om han ikke hadde flytta.