Sjur Rød-Larsen
Tilleggskompetanse
- Petroleumslege
- Sjømannslege
Sjur er en dyktig og hyggelig lege. Enkelte kontoransatte er ikke alltid så hyggelige.
Det er dessverre som regel veldig lang ventetid. Man må jo komme til oppsatt tid, men det blir fort en time å vente før man kommer inn.
Har man respekt for "kundene" så har man ikke ett opplegg som missbruker folks tid, får å oppnå effektivitet.
Jeg er meget fornøyd med Rød-Larsen, er sjeldent hos fastlege, men når det er noe så får jeg absolutt den hjelpen jeg trenger. Lett å snakke med og åpne seg. Kan ta kontakt via pasientsky hvis det er enkle spørsmål som er et supert tiltak.
Utrolig flink lege som bryr seg om pasientene sine, det er litt ventetid på kontoret men det er pga han bruker den tiden han må på hver pasient! Litt synd att helsesekretærene er så arrogante men det ville jeg oversett når du får en så bra lege, kan anbefales på det sterkeste!!
Første gangene jeg var der var helsesøstrene hyggelige, pratet, smilte og var høflige. Ettehvert som jeg gikk der, eller måtte ha uttak av nye resepter eller var der for å skulle ta blodprøver opplevde jeg at begge helsesøstrene var rett og slett sure. Sa ikke hei eller hade etter blodprøver, synest det var veldig merkelig oppførsel. Det ødela resten av min dag.
Jeg opplever at legen er faglig meget dyktig, han ser "hele" meg. Han gjennomskuer at en alvorlig diagnose også gjør noe med min psyke, og behandler også denne. Han brukte lang tid på første konsultasjon, etter dette gjorde han det enkelt for meg siden jeg kunne bruke mail når jeg trengte deres assistanse. Hans legesekretær er fantastisk til å fange meg opp når jeg trenger å se legen, hun er rask på å besvare mine mail. Både lege og legesekretær virker faglig dyktige. Som alvorlig syk har de gjort livet mitt så enkelt som mulig slik at jeg har sluppet å bruke unødvendige krefter på legekontakten. Hos dem føler jeg at jeg blir sett, jeg er ikke bare et nummer. Jeg har bare godt å si om dem alle, spesielt legen og hans hovedsekretær.