Erlend Norum Viken
Dyktig lege som lytter og tar gode avgjørelser. Er faglig oppdatert. Effektiv, men grundig i pasientmøte.
Jeg har ingenting å utsette på denne legen, han svarer innen kort tid på e- konsultasjon, meget dyktig i sitt fag og han oppfattes som trygg. Jeg har alltid følt at han ser meg som pasient og tatt meg på alvor. Er så glad jeg har en fastlege som dette! Ingenting å utsette på denne legen.
Man føler seg trygg med Viken som lege. Fremstår svært kunnskapsrik. Han er profesjonell men samtidig personlig.
Viken er gjennomgående god på diagnostikk. Jeg har alltid blitt godt tatt i mot. Han lytter, virker faktisk interessert i å hjelpe deg. Man får følelsen av å bli godt ivaretatt og at han er profesjonell på alle måter. Han har også tidligere henvist meg til sykehus med en preliminør diagnose, hvorav han da fra anre leger der har fått skryt for hans oppmerksomhet og øye for detalher. Viken anbefales hele dagen lang, bedre lege enn dette har jeg aldri hatt
Erlend har øyekontakt og virker genuint interessert i å hjelpe når man kommer til han. Han setter seg og ser på deg og noterer flittig for å være sikker på at han har fått med seg alt du sier. Meget gods kunnskap om legemidler og jeg har fått den hjelpen jeg trenger hver gang jeg har vært hos han.
Har bare lovord om fastlegen min.