Joanna Kafel
Jeg føler at jeg blir hørt når jeg er hos henne.
Vi har en fin kommunikasjon. Hun følger deg opp og gjør sitt beste. Jeg føler at jeg er i de beste hender.
En lege som følger opp hele tiden og som sitter inne med mye kunnskap, så jeg med flere kroniske sykdommer er trygg på at hun ser helheten.
Alltid blid og hyggelig og har en god kommunikasjon hvor hun forklarer og begrunner hvorfor hun velger de forskjellige behandlingene, eller hvorfor hun velger at jeg skal innlegges på sykehus.
Når jeg flyttet undersøkte jeg at jeg ikke trengte å bytte fastlege, så jeg har i dag en distanse som er tre ganger så langt som til nærmeste legesenter.
Legesenteret med andre leger og ansatte er også helt viktig for meg som pasient, så jeg kan føle meg helt trygg på at får god og riktig behandling.
Utrolig flink, dyktig profesjonell og omsorgsfull lege! Har hatt henne som min og min mors fastlege i over 5 år.
Utrolig empatisk og sympatisk lege som sender prøvesvar med grundig forklaring før åpningstider og ringer på kvelder for å høre om helsetilstanden. Min mor er sååå takknemlig for at hun har kafel som sin fastlege. Tar kjempe godt vare på sine pasienter!
Viser ikke interesse, arrogant og ikke noe hyggelig. Har ikke hjulpet med å forstå sykdommen. Har ikke gitt gode råd og/eller anbefalinger.
Har vært hos henne ett par ganger med forskjellige ting, men hun ikke interessert i å høre alt, avbryter og får tåpelig tilbakemelding.
Hun virker mistroisk til rene fakta om symptomer jeg har hatt og ikke tatt det seriøst før lab bekrefter det.
Virker håpløs når det gjelder empati og forståelse for pasienten.
Anbefales virkelig ikke.
Men lab AVD er superhyggelige. De er en fantastisk gjeng.