Skjetten Legesenter AS

Nordens vei 15 2013 Skjetten

Siste vurderinger av behandlere ved Skjetten Legesenter AS

Grundig og hardtarbeidende

Lege: Milos Stevanovic Skrevet

Godt fornøyd med Milos som fastlege. Trygg og tillitvekkende lege. Tar seg tid til deg som pasient, og forklarer nærmere forhold ved sykdommen din ved behov. Følger godt opp med blodprøver og sender videre til spesialist når det er nødvendig. Du føler deg sett og hørt, og han er rask til å gi deg svar på prøver, og ved forespørsel om fornyelse av resepter mv.

gjentagende neglisjerende og nedlatende opplevevelser

Lege: Sina Sadre-Motekallem Skrevet

Svært arrogant og lite behjelpelig. Han har veldig liten evne til å sette seg i andres livssituasjon og behandler kun etter egne prinsipper. selv medisinering noe som er svært spesielt i behandlingsbransjen. Jeg ønsket å ta opp psykisk helse, noe han nedlatende nok ikke så på meg engang mens han sa kort "jeg har ikke tid", til tross for at det var han som var 40 minutter sen og jeg ble nærmere kastet ut etter bare 5 minutter der inne. I tillegg til dette har jeg forespurt spesifikke blodprøver for sykdom, der har jeg flere ganger ikke blitt målt i verdier jeg alltid blir målt i hos tidligere fastlege. Han har også bedt meg komme på legekontoret en spesifikk dato, så har jeg dukket opp, så har det vist seg at han glemte å sette opp timen.. De i skranken irriterte seg også enormt over dette, for dette hadde skjedd tidligere også. Å være pasient til Sina oppleves på mange måter neglisjerende. Anbefaler ingen å føle at de ikke vil dra til fastlegen sin selv når de har behov.

Lege

Lege: Milos Stevanovic Skrevet

Flott lege, men man kan ikke avtale flere avtaler da han er stort sett forsinket. En gang satt jeg 1 1/2 time å ventet, måtte ringe min neste avtale at jeg ble forsinket...

Veldig flink og forståelses full.

Lege: Joanna Kafel Skrevet

En utmerket fastlege for meg også. Legen gir rask oppfølging hvis jeg har spørsmål eller føler meg usikker.

Unik, empatisk, medmenneskelig

Lege: Sosan Lotfi Skrevet

Er så glad og takknemlig for å ha fått Sosan som fastlege. Hun lytter, undersøker, følger opp, og tar alle blodprøver som trengs.

I tillegg til profesjonaliteten som lege, er hun et unikt varmt medmenneske, som man virkelig kan snakke med, og blir tatt på alvor av. Håper hun aldri forlater Skjetten!!