Joanna Kafel
Omsorgsfull og samvittighetsfull lege. Suveren pasientbehandling. Seriøs, analytisk og kompetent. Lytter til meg, og hjelper til å stille diagnose på bakgrunn av hva jeg sier, opplever og føler, i tillegg til objektive kriterier.
Alltid blid. Veldig serviceminded.
Dessverre kan man ikke si det om Sundet Legesenter som har en stab på mottak og laboratorier som er konstant sure, tilsynelatende oppfatter pasienter som brysomme og krevende, og har en total mangel på serviceinnstilling. Det varierer litt fra gang til gang, avhengig av hvem som er til stede, men gjennomgående er det en prøvelse å ha med dem å gjøre. Og tilgjengeligheten på telefon er under enhver kritikk. Litt bedre etter SMS-bestilling, men selv det er jo et tjenestenivå som er på 1995-nivå og ikke 2013-nivå.
Hyggelig lege, men legekontoret er under enhver kritikk. Nesten umulig å komme gjennom på telefonen til langt på dag. Selv om du har fått resept av legen for å sette vaksine og selv har med vaksinen ville de ikke sette denne. Måtte avbestille en nødvendig blodprøve før en hjerteundersøkelse hos spesialist (fått rekv. fra fastlegen min på samme kontor). Fikk jeg ikke tid til ny blodprøve da jeg kom tilbake. Måtte selv ta meg til Ahus hvor jeg fikk tatt denne som måtte tas en uke før undersøkelsen.
Nå gått snart to uker siden jeg var hos spesialisten, Han sa at resultatet skulle bli sendt raskt til fastlegen. Pr. i dag har jeg ikke hørt ett ord derfra.
Legekontoret er stygt. Gamle aviser og eldgamle skitne blader/fagblader.
Damene i luken burde så godt som en få et kurs i smileteknikk.
Yter ingen service.
Fikk mitt liv på rett vei, Etter feil medisiner fra annet lege.
Veldig flink.
Men å nå Legesenter på tlf er helt håpløst.
Joana er ekte lege ,hu aldri gi opp og altid finner en løsning ,hu er veldig service innstilt,hjelpsøm og bestemt ,det er en beste lege som jeg har had noen gang ,hvis vi hade flere leger som hu så det vært mindre helse problemer i Norge :)
p.s.
sykepleiere på service avdeling er motsat !! sure og negative hele tiden !!
Jeg måtte bytte lege da jeg flyttet til Eidsvoll for et par år siden og jeg er meget fornøyd med Dr.Kafel. Hun har tatt tak i problemene jeg har hatt med helsa de siste årene og jeg føler at jeg blir tatt seriøst. Hun er alltid blid og imøtekommende. Takk.