Casper Holmberg
Har vært en del syk dette året og har derfor trengt oppfølging. Denne har vært bra. Fått greit svar på det som må følges med på og hva som er årsakene. Blitt sendt til de rette spesialistene og fått forklart resultatene. Har brukt Holmberg før også og er veldig fornøyd. Men å komme i kontakt med Solum Legesenter kan være en prøvelse. De siste gangene så har det vært så stor pågang at jeg ikke kom frem på telefon. Ved akutte ting så er dette veldig ugreit.
Dr Holmberg er en ryddig og grei lege som fremstår kunnskapsrik og han er opptatt av å forklare det han kommer frem til. Han er fastlegen til vår to år gamle datter og han er flink til å kommunisere med henne.
Arrogant og lite erfaring. Jeg byttet ham etter 2. besøk. Tror at han eier pasienter. Ikke interessert i pasienter
Har hatt han som fastlege i noen få år, og jeg føler meg tatt på alvor, jeg forteller det som plager meg og han kaster seg ut i det for å finne årsaken. han er heller ingen lege som er "lett på reseptene" om noen skulle tro det. Alltid blid og du føler deg tatt på alvor.
Hele familien har han som fastlege og er vært svært fornøyd. Han hjelper med det han kan og kunnskapsnivået er høyt. Henviser videre evt. Og han er ikke redd for å tråkke noen på tærne. Han kan dessverre oppleves som noe stresset.