Glenn Henry Björk
- Allmennmedisin
- Gastroenterologisk kirurgi
- Generell kirurgi
Tilleggskompetanse
Opplever denne legen som veldig vanskelig å kommunisere med, og lite villig til å være undersøkende og åpen i møte med meg som pasient.
Positive ting? Dyktig om du trenger kirurgisk hjelp.
Glenn er kjempeflink og profesjonell. Veldig kunnskapsrik og vet hva han driver med. Hvis du ønsker en lege med god medisinsk kunnskap og god vurderingsevne er Glenn riktig person å gå til. Han tar deg på alvor og lytter til behovene dine. Jag är väldigt nöjd med Glens fina bemötande och hans goda insats.
Jag kan sterkt anbefale Glenn som lege hvis du ønsker en lege med kompetanse ved Kulturhuset legesenter.
Jeg opplevde Glenn Henry som en dyktig, profesjonell, effektiv og forståelsesfull lege. Jeg opplevde han som forståelsesfull men også kort og konsis. Det som skal sies er at jeg som person har vært direkte om akkurat det jeg har trengt av han og der har han innfridd forventningene. Jeg har kun måttet oppsøke han for undersøkelser av rent kroppslige plager, så jeg kan ikke uttale meg om hvordan han er når det gjelder andre plager som kan være tyngende psykisk.
Har 0 empati og tålmodig.
Mye vente tid.
Aldri har ikke nok tid.
Glenn er først og fremst en dyktig lege.
Har du et reelt behov for en attest, undersøkelse eller henvisning får du god og effektiv oppfølging.
Kommer du derimot og spør om en undersøkelse uten skjellig grunn, kan Glenn fort virke avvisende. Dette kan nok i farta virke som han ikke bryr seg eller hører på deg, men som regel er det godt medisinsk begrunnet. Forklar symptomene på en presis måte, og jeg har etter flere år opparbeidet meg tillit til at Glenn tar deg alvorlig hvis det er noe som er verdt å følge opp. På den andre siden er han rask med å avvise unødvendig forespørsel om f.eks røntgenundersøkelse og prøver (urin/blod).
Kommer du med et medisinsk problem har jeg alltid opplevd han tar seg god tid til å lytte og å sette seg inn i saken.
Small talk og terapi er derimot ikke Glenns sterkeste side. (Men han henviser deg til en som kan dette hvis du har behov!).