Vivian Katrine Persen
Dårlig tid. Ser ikke pasienten. Ikke øyekontakt en eneste gang. Føler seg ikke velkommen. Hvert spørsmål blir svart på som dumme. Lytter ikke
En lege som tar deg på ordet.! Virkelig å anbefale! Flink faglig...jeg føler meg virkelig ivaretatt av denne legen.!
Fantastisk lege som har mye kunnskap å er veldig direkte. Ho kan til tider være stresset men jeg synes uansett at ho er flink til å forklare og finne løsninger.
Det eneste negative er at det ikke er lett å få time å at de som jobber i resepsjonen er utrivelige.
Har altfor liten tid til pasienten, alltid stresset, kjører heller sitt eget løp enn å lytte til hva pasienten sier og er ikke villig til å prøve andre forslag. Ser lite på pasienten men heller på PC. Stresser seg selv og pasienten.
En lege som helt sikkert er dyktig på mange områder, men dessverre altfor effektiv. Man får inntrykk av en lege som har veldig dårlig tid og vil bli fortest mulig ferdig med deg. Timene blir meget heseblesende og stressende. Og på dette grunnlag vil jeg ikke anbefale denne lege til noen.