Velaug Aakre Kristoffersen
Velaug er nok den beste legen jeg har hatt. Empatisk, kunnskapsrik og flink til å ta vare på pasienten. Hun ber meg komme tilbake for oppfølging, og dét at hun gjør det på eget initiativ gjør at jeg ikke føler meg "masete" eller er til byrde. Man føler seg ivaretatt, og omsorg er også en essensiell del av legevirket. Dessuten stilte jeg henne et spørsmål hun ikke umiddelbart visste svaret på, hun konsulterte andre eksperter, og hadde et fullgodt svar til meg da jeg kom til neste time. Jeg har ingenting å utsette på denne legen. Ikke rart at hun ikke har ledige plasser, og jeg er heldig som har henne.
En superflink og trygg lege som tar deg på alvor. Super lege å gå til både for fysiske og psykiske helseplager. Jeg har vært veldig fornøyd med henne som fastlege, og anbefaler henne på det varmeste!
Et så fornøyd og takknemlig for å ha fått Velaug som ny fastlege! Føler meg virkelig trygg og ivaretatt. Hun er nøye og grundig, forklarer ting enkelt, er faglig dyktig og empatisk. Etter å ha hatt en helt ok fastlege i mange år var det som en ny verden å komme til Velaug.
Kun vært innom Velaug en gang, og vært til vikaren to ganger. Opplever vikaren som dyktig og omsorgsfull. Velaug er også en dyktig lege, de begge forklarer prosessene nøye og jeg føler meg alltid ivaretatt. Veldig fornøyd!
Jeg har ikke møtt Velaug enda da jeg byttet fastlege tidligere i år. Men jeg gikk fra timen med vikaren uten å være noe klokere på hvordan jeg skal håndtere min helsesituasjon. Hun ga meg til og med feil informasjon, og jeg endte opp med å måtte google meg frem til riktige svar og hvordan jeg skal gå frem for å få god helsehjelp i min situasjon. En ting er klart og det er at jeg ikke kan forvente meg noe derfra, men må søke hjelp andre steder.