Lisa Helene Øgrey Brandsdal
Flink lege som hører godt etter behov. Er ofte tilgjengelig, og gjør sitt beste!
Hun jobber godt parallelt med mine løp hos andre tjenester, og gir god innsikt i forskjellige medikamentelle muligheter for mine vansker.
Kan virkelig anbefales. Ung,blid og medmenneskelig.. Like flink med sønnen min ,som med mor selv.. Kunne ikke fått en bedre lege..
Dette her er en veldig dyktig lege som kan faget sitt! Hun er imøtekommende, holder blikk-kontakt og er effektiv i arbeidet sitt samtidig som hun tar seg god tid til pasienten. Hun er også flink til å kommunisere med pasienten.
Veldig overraskende med en så dyktig lege til en så ung alder. Jeg har ingenting negativt å si om henne som lege.
Eneste minuset er selve legekontoret, veldig knotete å komme seg dit, spesielt for oss som skal dit med vogn/rullestol.
Veldig trang kjedelig legekontor , og lekene som er ment for barna i venteværelsen er direkte uhygieniske og skitne.
Ellers en imøtekommende personale (sekretærene).
Veldig flink og hyggelig, aldri hatt noe problem med henne. Hun tar seg tid til å bli kjent med pasientene, og har ikke fått intrykk av at hun har dårlig tid. Hun er ikke en lege som kun vil komme seg igjennom køen.
Jeg er veldig fornøyd, passer for alle, men kan se for meg at eldre kan ha veldig godt nytte av å gå hos hennes.
Lisa er en fantastisk lege, som oppleves oppriktig interessert i pasienten og problemstillingen. Hun er rett frem, men empatisk samtidig, og viser at hun forstår pasienten. Hun har vært min redning i en vanskelig tid! Blid som en sol !