Amir Roland Iranmanesh
Tilleggskompetanse
- Petroleumslege
- Sjømannslege
Jeg har hatt Amir som fastlege i mange år, og ville aldri byttet han ut. Han lytter, følger opp og stiller gode spørsmål. I blant har han lite tid, som alle fastleger, og i blant er det vikarer (men de er veldig gode). Med kronisk sykdom og mange barn (som også har han som lege) er det full pott herfra. Magnat er også et supert legesenter med mange dyktige folk, og jentene i resepsjonen har jobbet der i mange år - kjenner igjen både meg og ungene og er et positivt tilskudd rett og slett.
Jeg opplevde Amir som en ganske arrogant lege. Han diagnostiserte mitt barns tilstand feil, ga ingen betydelig hjelp, og lot meg vente lenge til tross for at han ikke hadde noen andre pasienter.
En fantastisk dyktig lege som hører godt på pasienten - veldig hjelpsom og hyggelig, omtenksom og forståelsesfull det anbefales med det sterkeste.
Veldig hyggelig, omtenksom og forståelsesfull. Hjalp oss med en gang, og fixet alt vi trengte. Flink med barnet som var den aktuelle pasienten. Gjorde henne trygg på prøver og forklarte medisinene godt. God oppfølging etterpå!
Har vært her to ganger og har blitt møtt med trygghet, forståelse og veldig god kunnskap rundt det jeg har kommet for. Tatt tak i ting andre fastleger ikke har hjulpet med tidligere .