Cecilie Benedicte Ellingsen

Allmennmedisin

Autorisasjon (2009)

Venteliste

Låst – ingen venteliste

Helsetorget DA Telefonnummer55 55 92 7055 55 92 ...
Vestre Torggt. 8 5015 Bergen
Cecilie Benedicte Ellingsen er en av 267 fastleger i Bergen

Siste vurderinger av Cecilie Benedicte Ellingsen

Lite empatisk og imøtekommende

Kan ikke anbefale denne legen. Hun virker kald og lite empatisk og synes ikke å lytte til pasienten. Jeg har gått derfra et par gangen med gråten i halsen, og jeg kommer ikke til å gå tilbake til henne. Tok seg også mer betalt enn hva prislisten viste.

Har tidligere hatt andre leger ved Helsetorget, og de har vært ok.

Lite empatisk og avisende.

Dr. Ellingsen gir inntrykk til å være ganske avisende og lite empatisk. Virker som om hun ikke klarer å sette seg i pasients situasjon og vurdere situasjonen utifra hva som er best for pasienten. Er ikke flink å henvise videre dersom det behøvs. Legetime hos denne legen varer MAKS i 3-5 minutter!! føler dette er altfor lite tid for å sette seg inn i pasients situasjon. Hun burde ta seg tid, lære seg å bli mer empatisk, og forsøke å være mer ydmyk. Ellers er jeg veldig fornøyd med selve Helsetorget legesenter.

Lite imøtekommende

Får et inntrykk av at problemene man kommer med bare er bagateller og ikkje tas på alvor. Lite imøtekommende og ser stygt på deg. Har vært flere ganger med ting og ikke følt at jeg har fått noe svar eller hjelp for problemene. Ble spurt en gang hvorfor jeg skulle ta celleprøve for livmorhalskreft som om det var rart..Knut Erik Emberland tok alltid alt på alvor og man følte seg ivaretatt. Folk kan ha dårlig dag men

Flink og kunnskapsrik

Dette er en lege som virkelig setter seg inn i pasienten sin.
Hun er veldig flink og kunnskapsrik, og jeg føler meg veldig godt ivaretatt som hennes pasient.

Bare ikke dyktig i det hele tatt

Hun virker av og til oppegående og imøtekommende, av og til avvisende og irritert. Tror det kommer an på dagsformen hennes.
Hun ser til å bry seg om problemet, og virker som hun prøver å gjøre en god jobb.

Hun er bare ekstremt dårlig til det.
Hun eier ikke god nok analyseringsevne til å få et sammensatt bilde av pasienten.

Hun bruker også alt for lang tid på å sende henvisninger, og slike ting. Og de er av en ekstremt dårlig kvalitet, og som regel med faktafeil, og de får som regel heller ikke frem poenget.

Anbefaler henne ikke i det hele tatt.

Helsetorget, er til tross for ventetiden et bra sted å ha fastlege. Anbefaler helsetorget.