Qudsia Norin Usman

Autorisasjon (2011)

Venteliste

34 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Qudsia Norin Usman er en av 79 fastleger i Lillestrøm

Siste vurderinger av Qudsia Norin Usman

Grei lege

Jeg er 57 år å har hadde mange leger hun er absolutt en lege jeg mener gjør det man skal kunne forvente seg av en lege å har ikke noe jeg kan klage over.

Beste fastlegen jeg har hatt

Hun er dyktig, interessert og grundig. Opplever alltid å bli tatt på alvor, og godt fulgt opp. Unner alle en så god fastlege!

Lite imøtekommende

Hun er til tider uhøflig og trekker raskt egne slutninger som ikke medfører riktighet. Lite lyttende og avbryter, slik at jeg ikke får komme til orde for å forklare eller korrigere. Dette føles ydmykende, og følelsen sitter i i lang tid. Har flere ganger vært på gråten når jeg har kommet ut derfra.

Uinteressert og lite hjelp å få

Jeg har ikke Qudsia som fastlege, men hun var vikar for min faste. Jeg drar sjelden til legen og hadde derfor flere ting jeg trengte hjelp med. Jeg fikk egentlig ikke hjelp med noe av det jeg kom til legen for, hun var rask med å fortelle meg at man kun fikk ta opp ett problem hver legetime. Kjenner meg veldig igjen i beskrivelsene de andre på denne siden har skrevet om henne, man følte virkelig at hun ønsket deg raskest mulig ut fra legekontoret. Jeg kommer aldri til å dra til henne igjen, hvis hun på nytt er vikar for min faste lege.

Utrolig skuffet

Jeg flyttet til Skjetten for ca 1år siden og valgte Skjetten Legesenter fordi det var kort vei dit. Jeg har hatt to konsultasjoner hos denne legen. Jeg har avventet å gi vurderingen, fordi jeg følte jeg kunne komme med tilbakemeldinger som ikke var berettiget.
For meg er det viktig å ha god kommunikasjon med min fastlege. I dette tilfellet er det jeg som kommuniserer og tilbakemeldingen fra legen er lite informativ. Jeg skulle ønsket meg at hun stilte spørsmål og forsøke å finne ut av hva som feiler meg.
Jeg sitter igjen med følelsen at hun ville bli ferdig så raskt som mulig og at hun ikke brydde seg om meg som pasient og hva som evt feiler meg. Jeg følte også at hun var direkte uhøflig noen av svarene sine.
Jeg fikk tatt utvidet blodprøve, som jeg selv ønsket. Nå avventer jeg svar på disse prøvene og så skal jeg skifte fastlege.