Cecilie Meyer Kværnø

Autorisasjon (2014)

Venteliste

64 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Cecilie Meyer Kværnø er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Cecilie Meyer Kværnø

Verdens beste fastlege

Dyktig, varm og trygg lege. Føler meg alltid sett og ivaretatt hos henne. Hun tar seg alltid tid når jeg er der og jeg merker aldri at hun har dårlig tid. Jeg er heldig som har henne til fastlege.

Dyktig, hjertevarm og medmenneskelig

Denne legen er tålmodig, lytter til pasientene sine, sjekker opp de nyeste faktaene / oppdateringer på ting du lurer på. Hun henviser gjerne videre dersom det trengs. Hun kan fort være litt sen til timen din, ettersom hun bruker tiden pasientene trenger hos henne. Jeg opplever ikke i noen grad å bli kastet ut eller å ikke bli hørt. Hun bruker alltid god tid på alle pasientene sine. Vil heller sitte 20 minutter ekstra og vente på en lege som er klar til å lytte til meg, enn å komme inn til eksakt tid hos en lege som ikke er interessert.

Hadde byttet til en annen

Veldig lite tilstede, viser lite empati og sent ute til timen.

Lurte på hvorfor jeg ikke booket en time tidligere på dagen, på grunn av regelmessig forsinkelse til senere timer. Lurte så på hva salgs jobb jeg har ettersom tidligere timer ikke passer.

Hadde kun 5 minutter til rådighet, før jeg ble dyttet ut. Fikk ekstremt mangelfull informasjon.

Omsorgsfull og tilstede

Cecilie Meyer har vært en utrolig fin og forståelsesfull fastlege i vanskelige perioder. Hun er tydelig, lytter og stresser ikke. Jeg oppfatter henne som dyktig og synes det er en styrke at hun sjekker opp ting hun lurer på. Anbefales på det varmeste.

Meget dyktig og viser at hun bryr seg om deg

Jeg følte nok at hun var kald og upersonlig når jeg først møtte henne, men så var vel også jeg tilbakeholden siden det var første gang.

Etter flere legetimer med henne så føler jeg at vi har fått et veldig godt lege og pasientforhold. Jeg synes hun er utrolig koselig, varm og dyktig i sitt arbeid. Jeg liker også hennes humor og at vi kan le sammen.

Jeg føler meg absolutt trygg hos henne og takket være Cecilie så har jeg fått diagnoser for de smerteproblemer jeg har hatt i flere tiår og hun går ikke av veien for å hjelpe meg slik at jeg kan få en bedre livskvalitet. Jeg har til og med fått medisiner som faktisk virker og det er første gang for meg med mine smerter.

Jeg kan anbefale henne på det sterkeste og håper jeg kan fortsette hos henne til tross for at jeg flytter ganske langt unna og jeg må bruke tre timer hver vei for å se henne, men det er det verdt.