Camilla Kallestad

Autorisasjon (2011)

Venteliste

311 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Camilla Kallestad er en av 267 fastleger i Bergen

Siste vurderinger av Camilla Kallestad

Bergens beste lege?

Ingen over. Camilla er best.
Uten tvil.
Men resepsjonen er svært kritikkverdig. Henviser raskt til legevakt som henviser tilbake til fastlege. Trenger mer opplæring i pasientbehandling.

Fantastisk fastlege

Camilla Kallestad er en fantastisk lege! Medfølende, forståelsesfull, kunnskapsrik, lyttende og ikke minst et fantastisk menneske som gjør alt for å hjelpe deg som pasient og pårørende. Henviser videre når det trengs. Anbefales på det varmeste.

Effektiv og dyktig lege

Har vært veldig fornøyd med å ha Camilla som fastlege. Hun er effektiv og dyktig i sitt fag. Henviser videre om hun ikke kan svare/utrede selv. Er rask på resept fornyelse.
Har nå valgt å bytte fastlege da det dessverre ofte er lang ventetid på å få time.

Har opplevd det som vanskelig å komme igjennom på telefonlinjene og når man først kommer igjennom kan man møte lite imøtekommende helsesekretærer.

Kunnskapsrik og medfølende lege

Camilla er en fantastisk lege! Hun er kunnskapsrik og leter etter beste løsningen for deg. Hun gir ikke opp og henviser videre når det trengs. Jeg føler meg sett og ivaretatt som pasient. Virkelig verdens beste fastlege! Eneste minuset er at kvaliteten på hjelpen fra legesekretærene på Sandsli legekontor er ganske dårlig.

Trygg og kunnskapsrik.

Er veldig fornøyd med fastlegen min, Camilla Kallestad, hun er dyktig, tar seg god tid, og er flink til å lytte, hun er der "for meg", og følger opp.
Sandsli Legekontor har også dyktige legesekretærer, som tar beskjedene videre, blir godt i vare tatt.