Camilla Kallestad
Jeg har hatt C.K i litt over ett år. For meg i #min situasjon er hun den dyktigste lege jeg noen gang har hatt. C.K er svært dyktig til å lytte etter hva en har å si. En lege med stor medisinsk kunnskap. Imponerende dyktig lege.
Jeg har blitt utrolig godt oppfulgt av Kallestad gjennom flere år som langtidssykemeldte. Aldri møtt en lege som er så god til å lytte, en som ønsker genuint å finne årsakene til helsevanskene, ikke bare kurere symptomene.
Hun har ett hjerte av gull, og er den beste legen jeg har møtt i et skakkjørt helsevesen.
Dessverre så er det stor pågang, og jeg mener belastningen på fastleger er destruktivt.
Hører rykter at hun er en flink lege, men sandsli legekontor har aldri tid, får time flere mnd frem i tid, har ikke tilgjengelige akutt timer, og blir henvist til legevakten, legevakten henviser igjen til fastlege. Er ingen stor forbruker av lege, men forventer at de kan bistå innen en normal tid på maksimum 10 dager, opp mot 2 mnd ventetid er alt for lang tid. Da vil jeg si at fastlege ordningen ikke fungere. Jeg har ennå ikke fått brukt fastlegen, selv om jeg har prøvd og få time flere ganger uten hell, jeg regner med de fleste trenger legen sin når sykdom oppstår, ikke å kunne planlegge sykdom 2 mnd frem i tid.
Den beste superlegen man kan ønske seg! Hun er unik og har en stor evne til å la en føle seg hørt og sett på alle måter!