Åsmund Heggheim

Autorisasjon (2015)

Venteliste

61 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Åsmund Heggheim er en av 18 fastleger i Time

Siste vurderinger av Åsmund Heggheim

Kjempegod fastlege.

Gode kontaktskapende evner, er kunnskapsrik og gir god behandling. Gir raskt tilbakemelding på melding og E-konsultasjon. Har lav terskel for å henvise videre.

Kjempe gode fastlege!

Eg bestilte ein time hjå Åsmund Heggheim for å høyre om eg kunne begynne på ein medisin. Samtalen var kort og grei og han skreiv ut medisinen min på blå resept med ein gong. Han stilte meg også spørsmål om korleis eg hadde det elles. Alt i alt er eg kjempe fornøyd med legetimen min hjå han. Lyttande og støttande lege. Vil verkeleg anbefale han på det sterkaste.

Kjempe

Han er snill og grei og lett og holde ren bra kontakt og kan snakke om det mest og eg stoler på ha 100%
Vennlig Hilsen [Navn fjernet av moderator

Tidenes lege!

Den beste legen jeg har hatt! Tar seg god tid, er ydmyk, men stødig. Er tydelig i kommunikasjonen og veldig ivrig på å finne løsninger. Føler meg veldig heldig som har fått han til fastlege, håper han aldri slutter!

Kunnskapsrik og lyttende lege

Har ikke annet å si en at Åsmund er en av de beste fastlegene jeg har hatt. Forståelsesfull og lyttende lege som viser genuin interesse for pasientens ve og vell. De som er på listen hans er heldig!