Marianne Asak-Rødal
Jeg har brukt Marianne som fastlege siden hun tok over etter Leesland.
Jeg er veldig godt fornøyd. Hun er seriøst opptatt av sine pasienter, god på oppfølging og henviser videre der hun mener det er nødvendig.
Anbefaler henne på det varmeste.
Kommunikasjon gikk greit nok - hun skulle fullføre en rapport for meg som NAV i England hadde bedt om siden jeg er ufør. Var nesten helt ferdig under timen - hun skulle bare utføre "finishing touches" og sa det ville koster kr 300. Da den skule hentes en uke senere fikk jeg sjokk da hun krevde kr 500. Fikk til forklaring at det var veldig mye ekstra jobbing med den (noe som jeg visste var usant).
Virker som hun er mer interessert i penger enn pasienter. Har jo allerede byttet til en annen lege.
Jeg har vært hos Marianne bare en gang etter at jeg byttet fra en annen fastlege, men kunne ikke vært mer fornøyd. Hun tok problemene mine på alvor og der det var behov så henviste hun meg umiddelbart videre til rett plass for videre utredning, som min tidligere lege ikke hadde tatt på alvor i det hele tatt. Hun skapte tillit og trygghet hos meg. Dessverre så er legekontoret hun jobber på helt håpløst og man må forvente 3-4 uker ventetid på ordinær time- når man først kommer gjennom på telefonen.