Nina Sundfjord

• Sjømannslege

Venteliste

77 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Nina Sundfjord er en av 30 fastleger i Bjørnafjorden

Siste vurderinger av Nina Sundfjord

Trygg og kunnskapsrik

Blir tatt på alvor. Bruker den tiden som trengs for å finne ut hvilke symptomer man har. Finner raskt ut via digital tilgang sykdoms historikk hva som har vært et problem tidligere og blir raskt sendt videre ved behov!

Ser ungdommen

Nina er en fantastisk lege som ser hele bildet. Har vært der med ungdommen min. Flink å møte mennesket på en trygg måte og skaper tillit med sin væremåte. Faglig grundig og flink, stiller gode spørsmål og får samtalen igang med utrygg ungdom.

Trygg og kunnskapsrik

Har fått hjelp ikke bare til lidelser men hvordan takle de.Nina har vært til støtte utenom det som dessverre er forventet nå til dags.

Dyktig og behagelig

Har hatt Nina Sundfjord i noen år nå, og kunne ikkje hatt noen bedre fastlege. Ho kan faget sitt og tar seg tid til meg. Har bare godt å si om Dr.Sundfjord. Har ikkje lysst til å bytte fastlege, men pga at eg nå har flyttet til Bergen, blir reiseveien til Os noe i meste laget mtp fravær fra jobb. Lang ventetid på telefon og noe ventetid på å få time, men generellt veldig fornøyd.

Veldig dyktig og lett å snakke med

Nina Sundfjord er veldig dyktig, forståelsesfull og lett å snakke med. Ho kommuniserer også aktivt med bedriftshelsetjenesten der eg jobber for å sikre at ho har all informasjon ho kan få om det skulle ver noe som helst usikkerhet.
Ho er veldig nøye, lytter aktivt og viser god forståelse for symptomer og er flink til å sørge for at en forstår og føler seg betrygget.