Charlotte Haslerud
Veldig dårlig lege med veldig lite kompetanse. Hun har alltid noe frekt å si og stoler aldri på dine ord.
Ofte forsinket og er opptatt med å få deg ut av rommet fortest mulig.. Også minner hun deg alltid på at du må betale før du går hjem.
Glad for at jeg har fått ny fastlege!!
Slik jeg opplevde konsultasjonen så var hun imøtekommende,vennlig og tok det jeg forklare på alvor. Hun kan sikkert være (for) tydelig for noen sørlendinger :p Jeg har ikke opplevd den siden , men syns uansett ikke det å være tydelig er noe negativt. Endel ventetid men så får man som oftest time på dagen eller dagen etter - og det igjen er et stor pluss! Veldig fornøyd, jeg
Eneste minus er at det spilles hinsides høy musikk på venterommet. Er man ikke helt i form så oppleves det faktisk litt belastende
Har flytta en del, samt slitt med en del plager. Har derfor måtte bytte lege av og til. Dette er legen jeg har fått minst hjelp og oppfølging av. Og opplever at det er den verste legen som fins. Tror ikke hun vet at det er noe som heter psykisk helse en gang. Dessuten må du ALLTID vente minst 40 min før du blir kalt inn til timen din. Har nettopp bytta igjen. Velger heller å ikke gå til legen å få hjelp enn å gå til hun.
Dette er en av de dårligste legene jeg har møtt. Usympatisk, klarer ikke holde øyekontakt og lar meg ikke snakke og forklare problemer før hun overkjører med generaliserende og ubehagelige påstander som ikke nødvendigvis er korrekte. Hun var nedlatende og virket ikke interessert i å hjelpe meg, men heller være belærende og unngå å gjøre noe hun ‘ikke ville’. Anbefaler ikke denne legen.
Veldig fornøyd og hun har svært mye kunnskap. Har vært der med både fysiske og psykiske ting, og har alltid fått den hjelpen jeg trenger. Av og til litt forsinket til timen, men det går helt fint da man føler seg så sett. Hun er litt direkte, sier ting som de er, men det er noe jeg setter veldig pris på.
Får som regel legetime samme dag eller dagen etter, så hun er veldig tilgjengelig.