Charlotte Haslerud
Hun fremstår som stressset og uinteressert. Skriver på dataen heller enn å undersøke meg. Tar gjentatte ganger opp tema som ikke er relevante for hvorfor jeg er der. Føler meg til bry, og at hun ikke egentlig har tid til meg.
Legen virker stresset, er nesten alltid forsinket. Lytter ikke ordentlig til pasienten, men er mer opptatt med å stirre på og skrive på datamaskinen. Hun glemmer relevante opplysninger, som sykehistorie, medikamenter osv. Jeg synes ikke hun var flink til å følge opp behandlingen min, og hun ga dårlig og mangelfull informasjon om min sykdom. Jeg mener legen mangler empati og evnen til å se og forstå pasienten. Har byttet fastlege!
Jeg er veldig fornøyd med legen. Hun er effektiv når det gjelder å utføre oppgavene, samtidig som hun tar seg god tid til å snakke med og stille spørsmål til pasienten både underveis og etter utført oppgave. Hun virker interessert i deg og tar deg på alvor. Legen har god erfaring, noe som merkes. Både jeg og min familie er pasienter hos Charlotte, og vi er alle svært fornøyd. Kan anbefales.
Jeg er veldig sjeldent hos legen, men jeg ville anbefalt en annen fastlege enn denne. De to gangene jeg var der kom hun for sent på jobb, noe som resulterte i dårlig tid og en stresset, småirritert lege. Hun spurte ingenting rundt resepten som skulle skrives ut. I mitt tilfelle gikk det fint, men det er ikke gitt at det gjør det i andre tilfeller. Du føler deg til bry på din egen konsultasjonstime.
Veldig vanskelig å kommunisere med, tar ikke problemene dine på alvor, føler at hun neste ler av deg hvis hun ikke mener at det du sliter med er alvorlig nok.