Nina Kile
Beste legen jeg har hatt! Hun er flink. Tar seg god tid til pasienten.. Flink til å lytte. Alt i alt en meget dyktig lege som kan anbefales på det varmeste..
Har bare positivt å si om henne så langt. Veldig hyggelig. Jeg hadde diverse ting som jeg tok opp med henne og hun svarte profesjonelt og virker som hun har ordentlig peiling.
Styr unna denne legen. Hun overtok etter min forrige. Forferdelig dårlig behandling av meg som pasient, useriøs, roter med både resepter og henvisninger, lang ventetid merkelig i kontakten. Legger stein til byrden, hold deg unna. Rett og slett en dårlig, usikker og utrygg lege. Gjemmer seg bak dataen. Konkluderer raskt og galt, ikke interessert i å lytte.
Denne legen overtok etter min forrige trygge fastlege. Jeg savner allerede han veldig. Lang, lang ventetid både på time og på venterommet. Inn og ut i en fei, uten å ta tak i det som jeg kom for. Alt i hurten og sturten. Føler meg på ingen måte møtt. Forsinket og overflatisk.
Hørte på hva jeg hadde å si og henviste raskt videre til gynekolog. Serviceinnstilt og imøtekommende, veldig fornøyd med valg av ny fastlege.