Morten Helgesen Busch
Dette er en lege som passer deg veldig godt hvis du har tillit til helsesystemet og legenes dyktighet. Han tar tak i problemene effektivt å finner alltid en god løsning ved hjelp av preparater, henvisning til spesialist, livstilsforandringer eller andre tips. Det eneste er at han har mange pasienter og derfor ofte ganske busy. Flere ganger jeg må vente en halvtime ekstra etter avtalt tid før han roper meg inn. I tillegg er han ikke så veldig "medmenneskelig" i den forstand at han vil småprate så mye. Han har et fokus: og det er problemet ditt og hvordan best mulig løse det.
Personlig føler jeg det passer meg veldig fint, men bare noe å være obs på hvis du føler du har behov for en ekstra person til å trøste deg eller snakke om andre dagligdagse ting. Da tror jeg ikke dette er legen for deg rett og slett.
Jeg har hatt Morten som fastlege i fire år nå, og kan ikke bli mer fornøyd. Jeg får bestandig time på under 24 timer, jeg har alltid blitt møtt med forståelse og kunnskap uansett hva det gjelder (føflekkfjerning, kvinnehelse, astma, brannskader osv osv). Om han har vært usikker så har jeg alltid blitt henvist videre til spesialist. Jeg opplever han som avslappet og framoverlent samtidig, og stoler 100% på denne fantastiske mannen som oppriktig bryr seg om hvordan jeg har det.
Han lytter ikke til det jeg har å komme med, og nærmest kjefter på meg under timen, uten at jeg har gjort noe spesielt. Går ut av timen og føler meg misforstått.
Har hatt Morten som fastlege i 4 år nå og Morten er ofte interressert i sine pasienter, flink på å finne ut av hva som er galt og flink til å sende videre til spesialist hvis noe virker galt eller pasient ønsker. Mathesongården er også et veldig fint legekontor, med god service som gjør det lett med både time og annet når man er hos Morten.
En lege jeg, uten tvil, føler meg trygg hos, som vet hva han har av kunnskap og som bruker, om nødvendig, andre sin ekspertise for å gi meg den aller beste diagnose. Mye bedre enn dr. Busch som fastlege kan jeg ikke tenke meg.