Inge Jørandli
Som pasient i ca 20 år har jeg et godt grunnlag til å foreta en vurdering. Jørandli er faglig dyktig, samvittighetsfull og grundig og viser genuin interesse for pasientens ve og vel. Han er i tillegg en hyggelig person som er enkel å forholde seg til. Pensjonist
Har hatt denne legen siden jeg kom til Kristiansand for 20 år siden. Alltid vennlig og hjelper. Flink og trygg, rask til å henvise videre når det trengs. Elsker humoren.
Jeg har hatt Inge Jørandli som fastlege over en lengre periode og opplever han som svært professjonell, pålitelig samt forståelsesfull og flink til å følge opp pasientene sine.
Jeg har hatt Jørandli siden jeg var liten og har alltid vært veldig fornøyd! Har alltid fått god hjelp og han har alltid vært blid og hyggelig når jeg har vært hos han. Har aldri vært redd for å dra til legen selv når jeg var barn, og følte meg alltid veldig trygg.
En imøtekommende lege og meget dyktig.Tar pasienten på alvor.Egenskap tar seg alltid god tid med pasienten. Følger deg alltid opp.
Kan anbefales på det sterkeste.