Kvadraturen legesenter

Vestre Strandgate 32 4612 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Kvadraturen legesenter

Hyggelig og tilstede

Lege: Laws-Henrik Hundebøll Jespersen Skrevet

Opplever han som en lege som lytter og samarbeider med pasienten. Rolig og imøtekommende. Eneste aberet for meg, er at han snakker litt stille og på dansk. Litt vanskelig noen ganger å høre hva han sier.

Lite kunnskap

Lege: Inge Jørandli Skrevet

Jeg følte jeg selv måtte finne riktig diagnose. Jeg foreslo flere ulike diagnoser, men legen bidro lite til å finne riktig behandling. Endte med ingen diagnose før jeg etter flere uker måtte inn på nytt, og ble videresendt til andre leger. Veldig kjedelig å gå flere uker uten behandling når man kunne begynt for lenge siden, samt pengene man bruker på x antall legetimer

Trygg og flink

Lege: Gonzalo Andreas Fiane Skrevet

Fått Gonzalo som ny lege. Vært hos han noen ganger nå. Veldig fin lege, han har humor, tar meg på alvor, og er dyktig.

Verdens beste lege❤️🌹

Lege: Anne Sissel Sørensen Skrevet

Verdens beste lege❤️❤️
Hun er min fastlege til meg og mine barn Hun tar tingene på alvor og følger godt på pasient
Håper at hun jobber lenge og lenge
Klar ikke meg uten henne🥲

Trygghet

Lege: Erik Christian Lindbach Skrevet

Denne fastlegen er tryggheten selv. Lyttende, kunnskapsrik, omsorgsfull og evnen til å sende deg videre om han ikke kan løse problemene på hans kontor. Han gir deg den tid du trenger veldig ofte til å tømme deg for diverse uroer du måtte ha. Legekontoret skal også ha ros. De er flinke til å gi tilbakemeldinger dersom du skriver til dem. De er relativt raske til å ta telefonen.