Inge Jørandli

Autorisasjon (1988)

Venteliste

12 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Kvadraturen legesenter Telefonnummer38 12 88 8038 12 88 ...
Vestre Strandgate 32 4612 Kristiansand S
Inge Jørandli er en av 120 fastleger i Kristiansand

Siste vurderinger av Inge Jørandli

STYR UNNA

Hold dere unna. Han er ikke en fastlege en trenger eller ønsker. Opplevde han som krenkende, truende, sint, uforskammet & sårende. Han viser ingen empati eller forståelse. Styr unna og slipp ubehagelige opplevelser !!

En lege jeg aldri drar til igjen

Han er meget uhøflig og lite imøtekommende. Uempatisk og svarer utrolig frekt. Følte meg lite velkommen spesielt ettersom at han hverken hilset eller ga noen smil i det heletatt. En god del frekke kommentarer og tror ikke alltid på pasienten. Med mindre du tåler en lege med lite empati og en del uhøflige kommentarer anbefaler jeg ikke denne legen.

Anbefales IKKE!!

Ikke la deg lure.
Første gang jeg hørte om konsultasjonen min mormor hadde, tenkte jeg kanskje du var flink, eller bare litt rar.

Mistet all respekt for deg, da du velger å ikke høre på pårørende. Ikke gjør du de siste månedene til en gammel dame uverdig å leve, men du sliter også pårørende ut!

Hadde satt pris på at du ikke sa dårlige vitser eller begynte å snakke om noe helt annet.

Det hadde vært hyggelig om du hørte på pasienten. Det hadde vært hyggelig om du valgte å respektere pasienten. Det hadde vært hyggelig om du ikke svarer på forespørsler med store bokstaver og utropstegn.

Anbefales ikke

Jeg har hatt denne legen i flere år nå, og burde byttet for lenge siden. Er ikke ofte hos legen, og har latt det gå at jeg ikke har følt meg sett eller hørt tidligere. Sist gang jeg var hos han ble dråpen som fikk det til å flyte over. Roper bare opp navnet mitt på venterommet (bak en vegg), setter seg ned ved Pcen, og har svært lite øyekontakt. Knoter mye med Pcen under konsultasjonen, og virker veldig lite interessert i å høre på det jeg har å si. Føler han bagatelliserer "problemene" mine, og avfeier meg og mine forsøk på å forklare hvordan ståa er. Får inntrykk av at han mener alt er bra, så lenge blodprøvene er normale. Kommer med dårlige spøker og vitser når jeg er i en sårbar situasjon. Jeg går IKKE til lege, med mindre jeg MÅ, og da er det lite hyggelig å føle at man ikke blir trodd eller ivaretatt. Tar lang tid å få svar på SMS-tjenesten deres, og får aldri tak i han på telefon. (Han har avsatt telefontid). Sist jeg kom ut derfra, var jeg ufattelig sliten, og veldig frustrert. I tillegg fikk jeg en "diagnose" på sykemelding som jeg overhode ikke kjenner meg igjen i. Han opplyste meg ikke om hva han skrev der - det så jeg ikke før jeg hadde gått derfra. Anbefaler absolutt ikke denne legen. Jeg kommer selv til å bytte snarest! Nok er nok...

Fantastisk flink og klok lege

Har brukt ham som lege i 20 år. Han er lege til hele familien, og møter oss like bra alle sammen. Han har en egen evne til å se helhetsbilde, og viser sympati når det røyner på. Han tar seg tid, lytter, og får meg alltid til å føle meg bedre..