Maihanpoor Siddiqi
Jeg opplever lege M Siddiki som en lege som ikke undersøker padientene eller hører på hva de har å si.Han sitter å mumler,ser ned eller i sjermen.Har vært hos han 2 ganger uten å bli undersøkt.Han virker ikke engasjert eller prøver å hjelpe.Sendt hjem med sykmld og ikke andre oppfølginger.Meget misfornøyd med en lege jeg er blitt tildelt 2 ganger,som jeg nå har valgt bort for 2 gang(står på venteliste hos andre)
Jeg opplever min fastlege Maihanpoor Siddiqi som veldig kunskapsrik god forståelse av problemer jeg legger fram for han, han tar umiddelbart fatt i problemet og sjekker det ut, videre henviser han meg til de nødvendige spesialavdelinger for disse problemene. Han har en veldig god evne og lytte og en behagelig person å komunisere med , jeg føler meg veldig trygg når jeg er hos han.
hilsen
Han er faglig opptatt av sin pasient. Som pasient føler en at en blir både sett og hørt. Virker veldig faglig flink. Er det et problem vil han gjerne finne løsningen på det. Gir ikke opp genuint interessert.
Hyggelig og imøtekommende.
Snakker tydelig
Forklarer
Husker pasientene sine
Hører på pasienten
Kommer med råd
veldig bra inntrykk av ham.vennlig,tar deg på alvor,ærlig i spørsmålene.virker som en lege man kan snakke med alt om.