Norin Malik
Dette er hverken en lege jeg anbefaler, og heller ikke et legekontor jeg ønsker at noen skal få tråkke inn i. Årsaken til disse uttalelsene er rett og slett fordi jeg aldri har opplevd maken til å bli møtt på med et så useriøst legekontor, og helsepersonell som hverken er tilgjengelig eller imøtekommende med sine pasienter. Kort oppsummert er legene ofte fraværende, og resepsjonen står ubemannet selv i den offisielle bemannede tiden. I tillegg er telefonen sjeldent åpen til riktig tid både ved åpning, og i overgangen etter pause. Jeg har flere ganger opplevd at timene mine overføres til å bli "digitale" eller via telefon grunnet legens fravær - og dette skjer gjerne med kort varsel. Med andre ord, ønsker du en tilgjengelig lege, et legekontor som oppleves som seriøst og har et ønske om å bli opplevd og møtt med respekt: Ikke gå til denne legen eller dette legekontoret. Skulle virkelig ønske at de levde opp til deres pasienters forventinger for dette hadde vært en kjempe ressurs for bydel Grorud - men et legekontor som ikke kan driftes riktig bør ikke holde åpent.
Har aldri opplevd makan til uengasjert lege og frekk personale.Dr. Malik kan nok faget sitt, men virker som hun aldri er på kontoret, eller har tid nok til pasienten. opplever at man ikke får svar på reseptfornyelser, og får til svar at hun ikke fornyer resepter hun selv ikke har skrevet ut. Som pasient som trenger noe oppfølging føles det som utrygt å bruke henne og dette Grorud legekontor.
Har hatt Norin Malik som fastlege i flere år og jeg har vært hos henne mange ganger. Hun hører alltid godt etter, forklarer og hjelper til. Kunne ikke ønske meg en bedre lege!
Ikke minst hele kontoret har fantastisk personell som er alltid der for å hjelpe.
Får alltid time raskt.
Hører på meg og tar meg på alvor.
Utviser skjønn og forståelse.
Har bare hatt positive opplevelser hos Norin.
Opplevelsen jeg hadde ved konsultasjon hos fatslegen. ( Dr. Norin Malik )
Etter at fastlegen hadde konkludert ved å ta blodprøve pga kløe, opplevde jeg at fastlegen hastet videre til neste pasienten uten noe tid til undersøkelse ved 6 ukers kontroll etter fødsel.
Min ektemann tok kontakt med personalet og sa vi ikke var ferdig med konsultasjon. Opplevde personalet ble sure, og det var smertefullt da de tok blodprøve av meg. Jeg hadde vondt i armen i flere dager etter blodprøven. Jeg ble veldig glad da fastlegen kom tilbake.
Jeg opplevde fastlegen som irritert da hun undersøkte meg. Jeg opplevde undersøkelsen som smertefullt da fastlegen var uforsiktig i forbindelsen med undersøkelsen. Håper virkelig ikke at andre skal få oppleve det samme. Anbefaler ikke.