Natalia Tracyanne
Føler at jeg blir fulgt opp, til 100%. Også veldig hyggelig og imøtekommende. Trass i lang reiseveg, er jeg ikke i tvil, hvor jeg vil være.
Natalia er den beste fastlegen jeg noensinne har hatt. Jeg opplever at hun tar seg god tid, man føler seg sett og hørt, og hun er empatisk og kunnskapsrik.
Dette er en lege som tar seg tid til å se deg og å lytte til hva du har å si framfor å kun se ned i pc-tastaturet. Hun husker hvorfor du var inne til konsultasjon sist og hun er kunnskapsrik og empatisk.
Da jeg slet som mest ba hun meg finne annen lege.
Det var misforståelser man kunne ha ryddet opp i..
Natalia føles fra første stund som en trygg lege, hun bryr seg om deg som pasient, lytter og tar deg på alvor. Hun har bred kunnskap, tross sin unge alder. Hun har fulgt meg tett gjennom sykdommer og svangerskap. Alltid et smil å få, virker aldri stresset, og du føler deg godt ivaretatt hver time.
Det er aldri lang ventetid på legetime, og du kommer kjapt inn. (Den lengste ventetiden er i telefonen fordi resepsjonisten sjeldent er tilstede/har tid.)
En ting jeg også ser på som veldig positivt er at første timen du har sammen med henne, vil hun bli litt kjent med deg. Hun spør spørsmål og vil kjenne deg som person (uten at det blir for personlig).