Hmayun Zafar
Hmayun Zafar er en fantastisk flink og dyktig fastlege. Har hatt han som fastlege noen år og er veldig fornøyd.
Han er hyggelig og lyttende, og man får hjelpen man trenger.
Han henviser også raskt videre til andre spesialister hvis det trengs ekstra sjekk av helsetilstander.
Blir også raskt innlagt på sykehus ved akutte medisinske tilstander.
En dyktig fastlege. Og han lytter til pasienten. Hyggelig å prate med. Er veldig bra 😀 Er superfornøyd
Jeg har gått til Dr. Hmayun Zafar i snart 3 år, og har anbefalt han videre til bekjente. Han tar seg tid til meg, og jeg føler meg alltid ivaretatt. Dr. Zafar ser pasientens behov og er en glimrende lege uavhengig om du har en psykisk eller fysisk problemstilling
En fantastisk flink og dyktig lege.
Han er utrolig hyggelig å tar seg tid til å lytte på hva man sier.
Flink til å utrede og henviser videre når behovet er der.
Jeg føler meg veldig trygg når jeg er hos han. Han er også veldig flink med barn.
Den beste legen jeg har hatt, og jeg kan trygt anbefale han til andre.
Hmayun er en veldig dyktig og flink lege. Han er forståelsesfull og tar deg på alvor. I tillegg til dette setter han av god tid til pasienten. Han er også rask til å henvise videre dersom man trenger det, og besitter stor kunnskap rundt allmennmedisin. Jeg føler meg alltid ivaretatt, og han er opptatt av pasientens psykiske og fysiske helse. Han anbefales på det sterkeste :):)
Virkelig et sted man ikke føler seg hjemme. Ikke hører han på deg som pasient, men han er i tillegg ekstremt forsinket. Aldri følt meg så utilpass hos en lege noen gang.