Linn Therese Schreiner

Allmennlegespesialist og fastlege

Allmennmedisin

Autorisasjon (2010)

SiO Helse Telefonnummer22 85 33 0022 85 33 ...
Problemveien 9 0314 Oslo
Linn Therese Schreiner er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Linn Therese Schreiner

Tidenes beste lege

Linn Therese er en utrolig forståelsesfull, kunnskapsrik og dyktig lege. Hun lytter godt og er flink til å "sette sammen" symptomer og se hele bildet på plagene. I motsetning til mange andre leger forstår hun at det psykiske og fysiske henger sammen og stiller de rette spørsmålene, og tar alle problemer seriøst.
Jeg har aldri følt meg så sett av en lege noen gang - selv om hun har mange pasienter (og det noen ganger er litt ventetid for time), er hun eksepsjonelt medmenneskelig, tålmodig og virkelig god i jobben sin. Hun benytter også et program der man kan "maile" direkte med henne, ved for eksempel prøvesvar og eventuell tilleggsinformasjon hun har om saken din, noe som er veldig effektivt da man ofte vil stille legen et direkte spørsmål etter konsultasjon eller prøvesvar. Alt i alt, anbefales på det varmeste.

Trygg og flink

Har vært her noen ganger nå og hun tar meg alltid seriøst. Kjempe fornøyd. Er dog vanskelig å få time...

Hyggelig og grundig

Jeg byttet til Linn Therese mens jeg hadde et problem som min forrige fastlege ikke hadde funnet løsning på, og heller ikke hadde sjekket spesielt grundig eller virket å ta alvorlig. Hun var hyggelig og imøtekommende, fremsto kunnskapsrik, sjekket grundig og ga meg tett oppfølging (time hver 2. uke) mens vi forsøkte forskjellige løsninger. Eneste grunn til at jeg bytter er fordi jeg er ferdig med studiene og ikke kan bruke SiOs legesenter lenger, ellers ville jeg veldig gjerne fortsatt å ha Linn Therese som min fastlege.

Trygg, flink og grundig

Hun tok meg på alvor, sjekket meg grundig, tok prøver og gjorde at jeg følte meg godt ivaretatt. Jeg hadde blitt sendt hjem av en annen lege en uke tidligere, uten å bli tatt prøver av.

Er veldig glad for at jeg kom til henne gang nummer to, for hun ga meg en mye bedre behandling og fant ut av hva som var galt.

Byttet for å få henne som fastlege etter besøket og kan anbefale henne på det varmeste!!