Kirsten Sola
- Allmennmedisin
- Fysikalsk medisin og rehabilitering
Lite oppmerksom, leser tydelig vis ikke journaler. Arrogant og dårlig til og lytte..
Bryr seg lite om pasientens erfaringer og meninger..
har liten tid og stresser opp for og avslutte i stedet for og se pasient trenger faktisk mer tid..Alltid dårlig tid og som og prate til døve ører..
Jeg opplever at hun er faglig.
Enig i at hun ikke er den empatiske typen,men tenk på ansvaret leger tar når de velger yrket,ansvar for andres helse. Og hvis legen alltid skal være omsorgsfull mot pasientene,blir de utbrent. Det å daglig møte andres helseproblemer og lidelser er krevende. Opplever henne som rasjonell og at hun hører hva jeg sier. Kanskje ikke at hun forstår meg,men er det legens oppgave? De skal behandle sykdommen din og henvise.
Anbefaler IKKE denne legen. Følte at jeg ble gjort narr av å ble ikke tatt alvorlig. Ble ikke hørt eller forstått. Damene som jobber i resepsjonen er heller ikke noe bedre.
Jeg har vært pasient hos dr Sola i flere år, hvor jeg har vært svært misfornøyd.
Hun har ofte lang ventetid, virker uinteressert, og har ikke gitt tilstrekkelig behandling. Hun er kald og fraværende, hvor du føler «du plager henne» til konsultasjoner. Med sola som min fastlege, hadde jeg bedre kontakt med legevakten i kr.sand. Byttet lege..
Jeg har hatt hun som lege i flere år og gitt hun altfor mange sjanser til å gjøre bedre jobb neste gang. Hun er ikke interessert i pasienten sin, bryr seg ikke usympatisk og lite tilstedet. Jeg vil ikke anbefale hun som lege. Lite empati og interesse for pasienten.