Kirsten Sola

Allmennlegespesialist, fastlege og fysikalsk medisiner

• Allmennmedisin
  • Fysikalsk medisin og rehabilitering

Autorisasjon (1991)

Venteliste

4 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Gimle Legesenter AS Telefonnummer38 12 52 5038 12 52 ...
Universitetsveien 3B 4630 Kristiansand S
Kirsten Sola er en av 122 fastleger i Kristiansand

Siste vurderinger av Kirsten Sola

Trygg lege

Kirsten sola er en lege som er trygg og komme til. Hun er dyktig og tar seg tid til pasienten. Hun har alltid tatt meg på alvor, og fulgt opp.
En god lege.

Ingen lege for meg.

Oppsøkte Kirsten Sola med mitt problem for ett år siden, var svært lite interessert til å søke meg hjelp til psykolog eller videre til dps. Tok nesten ett år før jeg fikk henvisningene, men da hadde det gått så langt at jeg begynte å slite med angst og hadde vært sykemeldt i mange mnd. Er også svært lite oppdatert når man kommer inn til legetime. Svært lite fornøyd.

Anbefales ikke!

Jeg har hatt denne legen i flere år. Hun har til tider vært flink til å finne problemet, og løse det, mens resten av tiden har hun vært glemsk, usympatisk og lite villig til å finne ut av problemer. I tillegg har hun spurt meg upassende spørsmål som ikke er relevant for behandlingen.
Derimot, har hun vært flink med å henvise til spesialister dersom det har vært nødvendig.
Det er noen ganger lang ventetid på å få time. Før har jeg også måtte sitte i over 35 min på venterommet.
Resepsjonen er veldig lite imøtekommende, og ignorerer meg flere ganger.
Legen har forbedret seg i det siste.

Komplett umulig å få kontakt

Prøvde å få time her ved tre forskjellige anledninger. Alle gangene ble jeg bedt om å ringe tilbake neste uke. Jeg har derfor ingen erfaring de siste årene med Sola som lege, utenom at jeg opplevde det så vanskelig å få time at jeg nå bytter fastlege.

Helt forferdelig lege

Denne legen er helt blottet for sympati og empati. Hun legger heller skylden på pasienten enn å sette seg inn i situasjonen med å prøve å forstå pasienten. Det er mulig hun er en bra person i det private, men dette er en lege jeg ville holdt meg langt unna. Hun burde behandle pasienten som en person og det er viktig å møte de med sympati og empati. Jeg mener ikke at hun skal la pasienter bestemme eller noe men dette er jo et yrke hvor de behandler folk og at dette ikke er et samlebånd hvor penger tikker inn på din egen konto. Kanskje det er på tide å nullstille seg før du treffer nye pasienter.