Mustafa Ali Hussien El Khafadji
Mustafa tar virkelig tid til å høre på hva du har å si, og finner tvert ut en løsning på problemene. Han trenger ikke forklaringer osv. for å virkelig ha tillit til deg som person, og hjelper hurtig og grundig. Har aldri før hatt en fastlege som først tar seg tid på å høre på deg, for å så drøfte alle de ulike løsningene man har. Han får deg til å føle deg sett og hørt, og er en varm og god lytter. Man behøver ikke å føle skam over å snakke med han, da han virkelig forstår og behandler deg med respekt og omsorg. Virkelig den beste legen jeg kunne ha valgt.
Ble ikke fulgt opp i den grad jeg forventet og papirene mine ble ikke fylt ut slik de skulle. Generelt dårlig på å skape trygghet og tillit og gav meg frilungormasjon i forholdt til NAV.
Hei min kjære lege. Endelig fant jeg en lege som virkelig tar ett menneske høytidlig uansett sykdom og problemer. Hær har mange norske leger mye å lære. Medmenneskelighet, lytte, og tvers gjennom GOD. Har skiftet en del leger da di er mer opptatt av neste pasient og har alt for fulle lister til å ta hver pasient på alvor. Ett tegn på at lommeboka skal fylles ja. Vi pasienter er ikke dumme og vi kjenner kroppen vår. D er som hele livet mitt er forandret etter at jeg fikk en så omsorgsfull lege som jeg føler bryr seg og tar seg av mine problemer og sykdom. Gleder meg faktisk til hver legetime nå , for jeg vet d går framover. Du har berget meg og mitt liv og di rundt meg. Kan ikke få takket deg nok . Du er virkelig til lege å være en kosebamse . Mvh
Mustafa er alltid løsningsorientert og grundig. Man føler alltid at man får den hjelpen man trenger, og han har god kontroll på tidligere sykdomshistorie. Godt humør og glimt i øyet har han også. Anbefales på det sterkeste!
En mann med hjerte og hodet på rette plassen. Han ser hele deg, han skriver ut det du trenger på resept og gjør en skikkelig jobb. Han har en fantastisk personlighet og kan Ikke få skrytt nok av han.