Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sjøsiden Legesenter
Trygg og tydelig
Lege: Trine Utne Brede SkrevetGod og lyttende lege, som tar legefagligt forsvarlige vurderinger. Min opplevelse under graviditet var at hun var tilgjengelig ved behov for både planlagte og akutte timer. Dersom hun har hatt langtidsfravær(svangerskapspermisjon) har det vært OK vikarer tilgjengelige, men jeg ser frem til å få Trine tilbake som fastlege.
Hissig og humørsyk lege type.
Lege: Stephan Somma SkrevetHumørsyk lege type som ikke klarer å ta mine problemer på alvor. Han kverulerer og virker hissig da jeg tar opp sammensatte og følsomme temaer som er tunge å ta opp for min del. Jeg vil virkelig ikke tilbake for å prøve å få hjelp fordi jeg følte meg verre og mer deprimert etter sist time med han.
Styr unna hvis du vil ha noen som er kapabel til å forstå deg og ta deg på alvor hvis du sliter en del med psykiske plager. Har meldt fastlege bytte etter 3-4 timer med han her.
Jeg er fornøyd, men ikke for alle
Lege: Stephan Somma SkrevetStephan er ikke for alle. Han kan kødde litt, være tydelig/direkte og kan sikkert derfor også virke noe arrogant. Kan også ha en tendens til å ikke lytte så godt - slik flere skriver her. Men tror egentlig dette er litt hans personlighet, og som mennesker matcher ikke alle hverandre. Jeg personlig plages iallfall ikke med dette. Med en gang jeg lærte meg/forsto hans kommunikasjonstil, fløyt ting bedre. Han er kunnskapsrik, tar deg seriøst og ønsker ditt beste. Dog er han opptatt av ting skal gjøres grundig, objektivt og etter boka. Han forklarer hvorfor han tenker/anbefaler/gjør ting, som hjelper å få forståelse for hans side av saken også.
Kjempeflink og trygg
Lege: Ulrika Christina Berglund SkrevetAnbefaler på det sterkeste. En medmenneskelig og god lege, som kombinerer det du forklarer om egen kropp med sin legekunnskap. Leit å flytte og måtte bytte lege!
Anbefales på det varmeste
Lege: Ulrika Christina Berglund SkrevetJeg valgte Ulrika for noen år siden da hun akkurat hadde åpnet ny liste, av ren tilfeldighet. Jeg har aldri hatt en lege jeg føler meg så trygg og hørt hos. Har anbefalt henne til alle jeg kjenner og de som har byttet til henne har vært veldig fornøyde.
Hun er flink til å lytte og spørre samtidig som hun er kunnskapsrik, men også ydmyk på en måte.
Hun er et funn!