Anne Sissel Sørensen
Anne Sissel er unik! Slik jeg ser det. Hun viser enorm empati, er oppmerksom og medmenneskelig. Du føler deg sett, hørt og alle spørsmål blir tatt på alvor. Hun tar seg tid og følger godt opp! Ikke mist er hun veldig trygg og oppdatert i jobben. profesjonell med en ydmykhet som bygger tillit og trygghet hva enn utfordringen måtte være.
Føler meg så heldig som har henne! ❤️ Tusen takk for jobben du gjør og deg som med menneske Anne Sissel.
Anne Sissel Sørensen bryr seg virkelig om deg som pasient. Hun tar seg alltid god tid, lytter, og kommer med gode råd og oppfølging. I en verden der de fleste leger bare stirrer inn i skjermen et par minutter før de kjapt sender sender deg hjem med en Paracet fremstår Sørensen som et fantastisk, medmenneskelig unntak!
Hun var altavgjørende for at min diagnose ble stilt tidsnok til at min svulst kunne opereres. Hun tar ingen sjanser, setter mennesket i fokus - uansett tidspress.
Anne Sissel er en lege jeg kan anbefale på det varmeste. Hun er medmenneskelig, faglig dyktig og jeg føler meg alltid sett av henne.
For din medmennesklighet og din måte å ta bort selvbebreidelse og få en til å føle seg bedre som menneske med å gjøre ting enkle