Erik Perez Råheim
Har hatt Erik som fastlege i 3 år nå, og har vel besøkt ham 3 ganger. Han er ung, men virker faglig dyktig, og henviser til spesialist når han anser det som riktig. Litt vanskelig å få time, men svarer raskt på e-konsultasjon. Anbefales.
Hatt Erik som fastlege et pr år. Får alltid god hjelp, han lytter og tar meg alltid på alvor. Samtidig har han en lun humor og tar alt med et smil. Han setter seg inn i sykdomsbildet, er ryddig og svært kjapp til å svare på e-konsultasjon. Aldri problem med å få nødvendige henvisninger!
Er veldig glad jeg endelig har havnet hos en lege jeg føler tar meg på alvor. Streng men rettferdig, og flink til å lytte.
Erik er en empatisk, flink og god lege. Jeg føler meg alltid hørt, han lytter til det jeg mener om min egen helse, og han er grundig. Jeg føler aldri at han har dårlig tid, selv om han åpenbart henger etter skjema.
Når men man er Pasient hos Erik, føler man med en gang et nedover blikk. Snakker av erfaring da jeg er ufør pga psykisk lidelse. Han er jevngamel og man føler man burde oppnådd mer, slik som han. Han detaljstyrer medisiner så man til og med må hente lørdager.
Humør syk og bruker Googel som største innkapslet og opplysnings kilde.