Claudio Antonio Galdames Barrera

Autorisasjon (2016)

Venteliste

57 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Claudio Antonio Galdames Barrera er en av 201 fastleger i Trondheim

Siste vurderinger av Claudio Antonio Galdames Barrera

Ekstremt dyktig lege

Dr Barrera er lett og tydelig å forholde seg til. God på kommunikasjon og samhandling med barn. Gode fagkunnskaper, tar ledelsen og henviser dit det er nødvendig. Lett å få tak i og tilbyr hjemmebesøk om det er nødvendig. Ved hjemmebesøk tar han selv blodprøver og ultralyd ved behov. I tillegg er han hyggelig og trygg i sin rolle som lege og veldig effektiv. Kan trygt anbefale denne legen videre

Faglig dyktig, bryr seg, utrolig god på kommunikasjon

Claudio er lege som gir inntrykk av å bry seg, tenker helhetlig samtidig som å klare å holde fokus på utfordringen.
Meget effektiv i å henvise videre ved behov og blir ikke avfeid med klisjeer.
Ser en i øynene under konsultasjon og har også humor samtidig er profesjonell.
En meget behagelig person.

Roilg, faglig dyktig og engasjert!

Dr. Barrera er en lege som oppriktig bryr seg om sine passienter, han følger opp passientene (les: meg, min samboer og mine barn) på en meget tilfredstillende måte.

Han er grundig, han lytter og spør for å finne ut riktig diagnose.. Og han ønsker det beste for hver av sine passienter.

Jeg kan trygt anbefale denne doktoren!

Handlekraftig når pasienten sier klart fra

Jeg ble akutt syk, var svært redusert og bestilte time til fastlegen. Dr. Barrera var vikar for fastlegen. Først snakket han en del og jeg ble redd for at han ikke ville gi meg henvisning til St. Olavs hospital. Da sa jeg klart fra hvilken hjelp jeg trengte. Da ringte han spesialist på St. Olavs hospital for konsultasjon. Jeg ble bedt om å reise til akuttmottaket ved St. Olavs hospital og ble deretter umiddelbart innlagt. Mitt inntrykk av dr. Barrera er følgende: Når jeg ber om hjelp snakker han først mye.
Når jeg sier klart fra hvilken hjelp jeg trenger er han rask og effektiv og gir meg den hjelpen jeg trenger.

Tipp topp

Har vært her noen ganger nå å dette må jeg si er den flinkeste legen jeg har hatt!
Tar meg virkelig på alvor.