Sigbjørn Møystad Fønnebø
Kun godord å si om denne fastlegen. Imøtekommende, dyktig, engasjert, forklarende, nysgjerrig og hyggelig. Empatisk i riktige situasjoner. Flink med barn også. Måtte dessverre bytte fastlege grunnet flytting etter å ha hatt Sigbjørn som lege et par år.
Sigbjørn er den desidert beste legen jeg noen gang hatt. Han er kunnskapsrik, interessert og varm. Det er noen ganger litt ventetid for å komme inn til timen, men det skyldes nok at han alltid tar seg god tid til pasienten han har inne. Jeg har alltid opplevd å bli tatt på største alvor uansett hva grunnen er til at jeg har hatt time, og er det et tema han ikke er så godt kjent med setter han seg inn i dette og sender informasjon i etterkant. Jeg har flyttet til andre siden av byen, men ønsker likevel ikke å bytte lege da jeg føler meg så godt ivaretatt. Ved e-konsultasjon er han veldig tilgjengelig og svarer svært raskt.
Beste fastlegen jeg har hatt. Er interessert i å snakke med pasienten, er forståelsesfull og prøver virkelig å finne løsning. Kan være litt forsinket, men det forklares med at Sigbjørn bruker god tid og man føler seg ivaretatt.
Den beste legen man kan få. Ekstremt dyktig, har masse kunnskap og tar deg alltid på alvor. Kunne ikke vært mer fornøyd. Hele familien har han til fastlege. Alle burde hatt en fastlege som dette, vi føler oss veldig heldige.
Har ingenting å klage på. Svært kunnskapsrik, hyggelig og lett tilgjengelig. Ikke noe negativt å si.