Sigbjørn Møystad Fønnebø
Beste fastlegen jeg har hatt. Er interessert i å snakke med pasienten, er forståelsesfull og prøver virkelig å finne løsning. Kan være litt forsinket, men det forklares med at Sigbjørn bruker god tid og man føler seg ivaretatt.
Den beste legen man kan få. Ekstremt dyktig, har masse kunnskap og tar deg alltid på alvor. Kunne ikke vært mer fornøyd. Hele familien har han til fastlege. Alle burde hatt en fastlege som dette, vi føler oss veldig heldige.
Har ingenting å klage på. Svært kunnskapsrik, hyggelig og lett tilgjengelig. Ikke noe negativt å si.
Jeg har vært pasient hos Sigbjørn i ca. 1 år nå. Kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har hatt en bedre fastlege, eller følt meg mer ivaretatt. Han følger opp problemstillinger, henviser når det er nødvendig, og sørger for at man for riktig diagnostikk og behandling. Han er i tillegg grundig, tar seg god tid til å forklare, og dytter deg aldri ut døra. Anbefales på det aller sterkeste!
Hei! Sigbjørn er den beste legen jeg har hatt noensinne. Han lytter og er meget dyktig til å gi riktig behandling. Meget god på å stille riktige diagnoser. Her er du trygg og ivaretatt!