Elma Ramic
Tilleggskompetanse
Veldig hyggelig. Stilte gode spørsmål, fulgte ordentlig opp etter timen, tilgjengelig og kunnskapsrik
Elma er veldig hyggelig og imøtekommende. Jeg blir tatt på alvor, og jeg føler meg godt ivaretatt. Jeg er svært fornøyd med henne og er glad for at jeg har henne som lege.
Jeg syns Elma er akkurat som en fastlege/lege skal være. Hun er helt fantastisk imøtekommende, føler jeg blir tatt utrolig på alvor. Føler også at hun virkelig vil hjelpe og finne en løsning på div plager. Virker som hun virkelig tenker ut løsninger og bryr seg om at jeg skal ha det best mulig.
Lite forståelse å få her, tydelig at hun ikke bryr seg om pasientene sine. Veldig opptatt av at jeg som pasient skal betale så mye som mulig, fikk til og med rekning når hun ringte meg for å spørre om noe. Veldig glad for at jeg har fått byttet lege.
Min familie og jeg har blitt veldig godt ivaretatt av dr.Ramic. Hun er veldig effektiv og flink, samtidig som hun er hyggelig, sympatisk og alltid har et smil på lur. Flink til å lytte og tar tak i ting !