Elma Ramic
Tilleggskompetanse
Elma er veldig hyggelig og imøtekommende. Jeg blir tatt på alvor, og jeg føler meg veldig ivaretatt av henne som lege. Jeg er svært fornøyd med Elma, og er glad for at jeg har henne som fastlege.
Flink lege som bruker god tid og får en til å føle seg sett og hørt. Hun er også grundig og faglig dyktig og jeg føler meg godt ivaretatt. Alt i alt veldig fornøyd med denne legen !
Vært hos Elma en gang. Var lite imøtekommende, å virket som hun bare ville ha meg ut. Avbrøt meg flere ganger da jeg prøvde å forklare hva som var galt. Så fikk veldig lite ut av timen. Virket som hun ikke var interessert i å høre hva jeg hadde å si.
Jeg har vært en gang hos Elma. Hun var lite forståelsesfull for min sykdom og var mest interessert i å fylle ut journalen min. Hun avbrøt hele tiden og jeg fikk ikke informert om det jeg kom for å si. Jeg likte heller ikke det hun skrev i min journal og måtte si at det du skriver er ikke riktig. Jeg har depresjon fordi min søster døde og i tillegg har min sønn en fødselsskade som svekker livskvaliteten til meg og familien. Jeg trengte ny resept på sovemedisin, men fikk ikke gitt beskjed om dette da jeg hele tiden ble avbrutt. Jeg fikk mange spørsmål om andre mennesker i familien fra legen, så jeg fikk ikke fortalt om hvorfor jeg kom til henne, eller hvilke symptomer jeg har på depresjon. Hun sa bare at jeg var sliten og at andre i familien bør hjelpe til mer hjemme. Jeg trenger ikke mer hjelp hjemme. Jeg trengte hjelp fra legen.
Har aldri truffet en lege som er så lite forberedt til timen. Vil ikke hjelpe med det du kommer for. Hvis du har bestilt time på forhånd og uheldigvis har mer enn et problem, blir du bedt om å velge en av tingene fordi hun ikke har tid til å gå gjennom mer enn en ting. Veldig lite forståelsesfull og hun er alltid i dårlig humør. Mener at hun er like mye psykiater som almennpraktiserende lege.