Rubin Vashisht Bengtson
Jeg ønsker å gi min aller beste tilbakemelding til fastlege Rubin. Hun er både min og mine barns fastlege, og jeg føler meg utrolig heldig som har henne som vår lege.
Rubin tar seg alltid tid til å lytte nøye til mine bekymringer, enten det gjelder meg selv eller barna. Hun forklarer alt på en klar og forståelig måte, noe som gir meg en trygg og ivaretatt følelse under konsultasjonene.
Hun er også flink til å henvise til spesialister når det er nødvendig, og hun er alltid rask til å finne den beste løsningen for mine behov.
Kort sagt: Rubin er en enestående fastlege som fortjener all ros. Vi er utrolig heldige som har henne som fastlege, og jeg kan varmt anbefale henne til alle som leter etter en dyktig og omsorgsfull fastlege!
Så hyggelig fastlege, og man føler seg forstått. Rubin tar seg også god tid med pasientene og man føler til slutt at man kjenner henne. Helt fantastisk 10/10
Som far til mitt barn, så har jeg opplevd: Svært lite tilgjengelig, vanskelig å få time, setter seg ikke ordentlig inn i saken, oppstår misforståelser som bidrar til mer forvirring, som gjør at man må bruke mer tid og energi enn nødvendig i unødvendige situasjoner.
Blir tatt på alvor. Medmennskelig og kunnskapsrik.
Virker som en flink lege.
Flink med barn også når jeg har vært med mine små.
Under aktiv kreftbehandling så er ganske avhengig av god kommunikasjon med fastlegen. Sender en e-konsultasjon, får ikke svar på den. Sender en ny e-konsultasjon, ikke svar på den heller. Ved en tilfeldighet sjekker jeg fastlegelisten. Det viser seg at fastlegen har tatt permisjon i ett år. Ingen rutiner på at beskjeder som da har gått til Rubin blir tatt hånd om av vikaren. Er andre runden med permisjon på 18 mnd, var også problemer med organisering og kommunikasjon første runden. Rubin var hyggelig og man følte at man ble godt tatt vare på, men når systemet rundt er så svakt så blir det ikke holdbart.