Milos Stevanovic

Autorisasjon (2013)

Venteliste

27 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Milos Stevanovic er en av 79 fastleger i Lillestrøm

Siste vurderinger av Milos Stevanovic

Trygg og Nøyaktig.

Tar seg alltid god tid både til å se og høre. Sender videre om nødvendig.
Blid , sympatisk og Nøyaktig.
Noe forsinket. Men lar ikke det gå ut over neste pasient.
Kjempe fornøyd med Milos. Glad vi fikk ham.

Pålitelig, trygg og lyttende.

Har god tillitt til Stevanovic. Han lytter, finner løsninger og er veldig direkte i den måten han jobber på. Tar pasientens helse seriøst. Henviser videre hvis du ønsker eller at han finner det nødvendig. Stevanovic er genuin og sympatisk - dog kan han oppfattes litt streng, men mener det bare godt.
Kan være forsinket, men det må forventes av en lege som faktisk bruker tid på pasientene sine.
Veldig fornøyd og takknemlig for at han er min lege!

Flink og nøye som lege

Han tar alt på alvor og hopper ikke over noe. Selv om han kan være forsinket, så får jeg tiden jeg trenger. Han følger opp med prøvetaking og det som trengs.

Helt middels lege.

Føler meg ikke sett av stevanovic. Han gjør nok sitt beste og med gode intensjoner, men for å se pasienter må en lytte. Har også ved 2 anledninger etter timebestilling fått beskjed om at jeg skal bli kontaktet av legen, men ikke hørt noe. Talemåte appellerer dessverre ikke til meg.

Lang ventetid

Legen virker arrogant og lite lyttende. Det er normalt og forståelig at leger ikke kan alle diagnoser selvsagt, men måten en blir møtt på er arrogant og lite lyttende, gjelder legesenteret generellt. Lite kontroll på praktiske ting som å åpne telefonen. Feil info på hjemmeside og legesekretærer som diagnosere over tlf, noen ganger stemmer det, andre ganger ikke.