Erlend Nytrø Einarson
En lege med dårlig relasjonskompetanse - kommunikasjonen er vanskelig, han virker usikker og fraværende. Flere ganger i løpet av konsultasjonen tikker inn meldinger, han ser på mobilen og er ikke helt til stede. i det hele tatt gir han lite tillitvekkende inntrykk
Legen er vanskelig å få tak i og følger ikke opp i det hele tatt. Dårlig på å lytte og virker veldig distrahert de gangene jeg har vært der. Tar gjerne private samtaler på mobil mens du er inne hos legen. Du må selv ta ansvar for egen utredning, og da er mye av poenget med en lege borte.
Alltid forsinket, så du må regne med å vente minst 15-20 minutter etter avtalt tid på å komme inn.
Det eneste positive jeg kan si er at helsesekretærene er veldig hyggelige.
Gir et veldig dårlig inntrykk med rotete arbeidsbenk og virker litt susete generelt. Føler ikke han hadde den kunnskapen jeg trengte
gjennom svangerskapet. Dårlig kommunikasjon og til tider vanskelig å få tak i. Er derimot veldig fornøyd med helsesekretærene på bygget.
En lege som lytter, ser på deg når du snakker og kommer med faglig gode tilbakemeldinger. Rådfører seg gjerne med andre fagfolk når han er usikker og sender henvisning videre om nødvendig. Følger opp deretter. Helsesekretærene på huset er også dyktige. Noe som er et ekstra pluss.
Blir sikkert en fantastisk bra fastlege en vakker dag. Men er han langt ifra det den dag idag. På første møte virker han 100% interessert. Det merkes etter 3-4 legetimer, at han ikke det. Føles som å "rope" til en vegg noen ganger.