Azitah Hosseini
Denne legen henviser til spesialist for ting hun kunne ha utført selv som å ta en skrapeprøve av sår/utslett, fotsopp test osv. I tillegg tror hun at lavterskel tilbud som rask psykisk helse vil kunne kurere de som har slitt med angst og tung depresjon hele livet. Opplever ikke henne som empatisk eller genuin.
Jeg er veldig fornøyde med henne som min fastlege. Setter særlig pris på samtaler rundt graviditet og fødsel. Har aldri opplevd at hun ikke lytter til det jeg sier. Tvert imot, hun tar tid til å lytte og forstå. Anbefaler :)
Er veldig fornøyd med Dr.Hosseini. Hun skaper en trygg atmosfære under undersøkelser. Hun holder seg godt oppdatert og formidler informasjon på en enkel og forståelig måte.
Anbefales på det varmeste. vært hos hun flere ganger og føler jeg møter en lege som virkelig bryr seg. Super hyggelig og tar seg alltid god tid til å svare på spørsmål selv om det ikke gjelder nøyaktig det jeg er der for.
Føler jeg går derifra med gode svar og fått den hjelpen jeg trenger.
Hjemme igjen etter første møte med denne legen. Det var befriende å komme til en lyttende lege. Mistet min kjære fastlege etter 35 år og nå tror og håper jeg å ha funnet en ny med mange av de samme kvalitetene.