Noreen Sahota

Autorisasjon (2011)

Venteliste

41 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Fornebulys Legekontor AS Telefonnummer67 53 10 0167 53 10 ...
Martin Linges vei 25 1364 Fornebu
Noreen Sahota er en av 129 fastleger i Bærum

Siste vurderinger av Noreen Sahota

Varm og kunnskapsrik

Dr. Noreen er en fantastisk fastlege - hun ser deg, er oppriktig interessert i å hjelpe samt bli kjent med deg - føler meg ekstremt godt ivaretatt. Hun tar seg også nok tid til deg, til tross for at det aldri er ventetid hos henne. Dette er en lege du føler deg komfortabel nok til å spørre om ALT!
Legekontoret er utrolig ryddig og rent - og de ansatte veldig hyggelige. De tar deg på alvor og hjelper deg - du får raskt svar på telefon og mail også. Personlig har jeg aldri vært så fornøyd med en lege og et legekontor før. Helt topp!

Stødig fastlege

Faglig sterk, har tydelig interesse for fagfeltet. Grundig. Engasjert og interessert.
Enkel å snakke med (snakker helt vanlig norsk). God til å lytte. Sympatisk. Blid. Er opptatt av pasienten, og ikke av dataskjermen. Tar seg god tid, men det er likevel ikke noe særlig ventetid. Ingen problemer er for små. Svarer forståelig på alle spørsmål.
Har ingenting negativt å si om henne.

Legekontoret har en rolig og behagelig atmosfære. Besøkende må sette igjen skoene på gangen og bruke låne-tøfler. Hyggelige ansatte. Betaling via automat.

Trygg og kunnskapsrik

Det var koselig å finne igjen verdens beste lege.
Noreen er snill, omsorgsfull og er flink til å lytte. Henne har har jeg 100% tilitt til.

Fantastisk fastlege

Jeg hadde Noreen som fastlege på Stovner legesenter. Utrolig dyktig trass ung alder. Definitivt inkluderende. Anbefales på det varmeste.