Marit Aune

Autorisasjon (2016)

Venteliste

119 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Marit Aune er en av 25 fastleger i Grimstad

Siste vurderinger av Marit Aune

Super fastlege

Dr. Lier skulle finne ny fastlege, dette ble Marit. En bedre erstatter skulle han lete lenge etter. Tar seg tid, henviser raskt videre og følger opp godt. Alltid kort venting på ledig time. Helt topp!

Uinteressert

Første gang jeg skulle til henne. Hun hilser ikke, ser ikke på meg, sier ingenting, bruker kun hodebevegelse for å be meg sette meg. Jeg følte meg rett og slett til bry. Ønsker å bytte fastlege.

Positiv og imøtekommende

Ny fastlege er spennende, og litt skummelt. Følte meg godt ivaretatt, nøye med blodprøver, sender meg til spesialister, hvis hun synes det er nødvendig. Hun gjør meg trygg, noe som er veldig viktig. En glede å anbefale min nye fastlege.

Dyktig og hyggelig

Et på alle måter hyggelig første møte med min nye fastlege.
Hun var svært imøtekommende og hyggelig, rolig og interessert. Virket meget dyktig og tok seg god tid til å høre på hva jeg sa og jeg følte meg virkelig godt ivaretatt som pasient. Absolutt ingenting å utsette på noe, kjempefornøyd. Kan absolutt anbefales 😊

Uinteressert

Virker sur og grinete. Hilser ikke på pasientene sine, fikk råd om at det måtte jeg bare leve med da jeg prøvde å få hjelp med en vond nakke. Himler med øynene, vifter med handa når hun ikke gidder mer. Hun overtok etter en lege som tok seg tid og ikke oppførte seg som en bølle. Jeg og familien bytta etter 2 visitter på kontoret der hun ikke sa på meg, bare skjermen, virker ikke som hun liker jobben sin. Klarer ikke å anbefale henne. Mange som enten har bytta eller står på venteliste hos de to andre dyktige legene på Fevik. De er hyggelige og har alltid tid. Ikke velg Aune, det kommer du til å angre på. Sykepleierne derimot er het topp.