Saiqa Rehman
Saiqa er en veldig kunnskapsrik, profesjonell og ikke minst omsorgsfull fastlege. Hun har tid til meg, og får meg til å senke skuldrene når hun lytter og prater. Her skapes tillit med en gang, og jeg føler alltid at jeg er i trygge hender, når jeg en gang i blant må oppsøke legen min. Ønsker du en fastlege som ser deg, har tid til deg og ikke minst tar de rette behandlingsvalg er Saiqa den beste. Får du henne som fastlege, kommer du ikke til å bytte.
Kjempeflink og behagelig lege! Veldig god på kroniske lidelser og bryr seg om pasienten sine. Anbefales på det sterkeste!
Jeg fikk Saiqa som fastlege etter gamle fastlegen min solgte praksisen hennes. Rett etter første møtet med hun følte jeg meg endelig forstått, noe som gamle fastlegen min hadde ikke klart. Hun lytter ikke bare, men hun også roer ned alle tankene mine som prøver å "diagnosere" meg selv (ulempene av å være medisin student). I tillegg til det, hvis det hender jeg tar noe blodprøver på laboratoriet, hun sender meg ALLTID resultatene tilbake med kommentarer som "Skikkelig fine blodprøver" eller ringer meg for å avtalle en ny time for eventuele videre behandlig og oppfølging. Alle som jobber i legesentret er supper hyggelige og spesielt laborantene; får pasientene i godt humør med en gang. Jeg har aldri sett noen i legesentret virke uinteressert, frekk eller noe lignende selv om de har så mye å gjøre. Sist men ikke minst jeg har aldri slitet med å få tak i Saiqa eller bestille en time, hvis jeg ringer kontoret på mandag da kan jeg få en "akutt time" i samme dag; hvis det er ikke noe akkut da får jeg time dagen etter
Dr. Rehman er en omsorgsfull og kunnskapsrik lege som tar seg god tid og som virkelig ser deg. Jeg er så glad for at hun ble min fastlege etter at min tidligere lege gikk av med pensjon.
Tar seg tid til å sette seg inn i problemstillingen til pasienten og lytter. Mye kunnskap og god veileder/behandler