Kjell Ivar Glette

Autorisasjon (1986)

Venteliste

99 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Haugesund Legesenter Telefonnummer52 70 55 8052 70 55 ...
Skippergata 14 5527 Haugesund
Kjell Ivar Glette er en av 34 fastleger i Haugesund

Siste vurderinger av Kjell Ivar Glette

Har byttet

Hadde Glette som fastlege i mange år og hadde til å begynne med et godt inntrykk, med unntak av enormt lang ventetid både for å få time og på venterommet. Etterhvert måtte jeg oppsøke fastlegen oftere pga en skade, og etter kort tid ble jeg da så dårlig behandlet at jeg byttet fastlege. Henvisning til spesialister satt langt inne, og jeg opplevde store utfordringer med å bli tatt på alvor, selv etter at en spesialist jeg henvendte meg til på eget initiativ og for egen regning sendte ham et langt brev hvor det ble redegjort for utfordringene mine. Jeg ble rett og slett tråkket på og gjort narr av, og etter siste time (som var dråpen og fikk meg til å bytte) var jeg så satt ut da jeg kom ut i bilen igjen etter timen at min ektefelle lurte på om jeg hadde fått beskjed om at jeg var alvorlig syk.

Dyktig

Flink lege, føler seg ivaretatt. Tar deg på alvor. Føler meg trygg under undersøkelser ol.
Kan være vanskelig å få tak i.
Kan føle du er en belastning for personalet i skranken, selv om det som oftest går år i mellom du kontakter legen. Personalet på han tidligere kontor var mer imøtekommende.

Dyktig, og litt travel

Jeg har et svært godt inntrykk av Dr Glette, får alltid komme til på dagen dersom det er noe alvorlig, legen er faglig sterk, og jeg føler meg godt ivaretatt.

Hvis jeg skal nevne noe negativt, er det at Dr Glette har mange pasienter, og dette gjør at det er noe ventetid ved ikke akutte henvendelser. Han booker også inn mange pasienter pr dag, så ventetiden på kontoret blir noe lang.